2ήμερο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΑΖ με την Χρυσάνθη Μπαδέκα

Ο κινηματογράφος είναι η ''γραφή'' της κίνησης μέσα από την σύνθεση της εικόνας. Η εικόνα είναι η αρχή, είναι το βασικό στοιχείο της δημιουργικής διαδικασίας, όπως αντίστοιχα μία κίνηση στην χορογραφία. Όμως η επεξεργασία (editing) του χρόνου και του χώρου δίνουν την δυνατότητα στον μοντέρ να συνθέσει και να ανα-συνθέσει το έργο, δανείζοντας τον ρόλο του σκηνοθέτη/χορογράφου. Οι δυνατότητες της επεξεργασίας της εικόνας, του ρυθμού, της συνέχειας αλλά και της ασυνέχειας κατά την διάρκεια του post-production αποτελούν εκφραστικά εργαλεία για τον μοντέρ, που τον καθιστούν σημαντικό στην δημιουργική διαδικασία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:
VIDEODANCE SCREENINGS ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (premiere & final cut)
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
(σύνθεση, παράθεση, crop, rotation,overlapping, αλλαγή ταχύτητας, ρυθμός, re-verse, brightness & contrast, colour correction)
ΓΡΑΜΜΙΚΟ / ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΜΟΝΤΑΖ
EDITING LAB

Σύνολο ωρών : 10
Kόστος συμμετοχής : 60 ευρώ
Χώρος διεξαγωγής : STUDIO Παιανιέων 11 (Στάση Μετρό: Μεταξουργείο)
Δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες: 6972 284 385 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
5,6 Δεκεμβρίου 2015 15.00 - 20.00

Η εξόφληση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα.

Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζονται προηγούμενη εμπειρία και αντίστοιχες τεχνικές γνώσεις. Για το πρακτικό μέρος, είναι προτεινόμενο ο κάθε συμμετέχοντας να φέρει το δικό του laptop με περασμένο το premiere, το final cut ή όποιο άλλο πρόγραμμα μοντάζ χρησιμοποιεί.

 

back to top